Страхотни промоции всеки ден

Ръководство на героя за спасяване на кралството – Кристофър Хийли разкрива истинското лице на героя от приказките

Ръководство на героя за спасяване на кралството от Кристофър Хийли

Ръководство на героя за спасяване на кралството от Кристофър Хийли

Всички познаваме принца, който се появява в края на приказките и спасява нещастната девойка. Но героят често сякаш е в сянка и ние почти нищо не научаваме за неговата история, освен че е чаровен, богат и смел. Но кой е той в действителност и наистина ли е толкова страхотен? Кристофър Хийли повдига завесата в първата си книга „Ръководство на героя за спасяване на кралството“ – забавно четиво за всички възрасти.

Принц Лиам

Принц Лиам

В него се оказва, че принц Прекрасен се страхува от стари дами и от тъмното. Не знаехте това, нали? Не се притеснявайте. Има много неща, които не знаете за Принц Прекрасен – той няма представа как да използва меча, няма чувство за ориентация, не обича джуджетата и изпитва необяснима омраза към късите наметала. Някои от вас може би дори не осъзнават, че има повече от един Принц Прекрасен. И че нито един от тях всъщност не се казва Прекрасен.

Принц Густав

Принц Густав

В първия том от „Лигата на принцовете“ – „Ръководство на героя за спасяване на кралството“, Хийли ни запознава с принц Лиам, принц Фредерик, принц Дънкан и принц Густав. Никога не сте чували за тях, нали? Това са принцовете, които спасиха Спящата красавица, Пепеляшка, Снежанка и Рапунцел. Вие ги познавате просто като Принц Прекрасен. Но това ще се промени. Отхвърлени от принцесите си и принудени да напуснат замъците си, Лиам, Фредерик, Дънкан и Густав попадат на един пъклен план, който може да застраши кралствата им. Сега само от тях зависи дали ще преодолеят недостатъците си, ще се изправят срещу тролове, разбойници, дракони, вещици и други ужасни неща и ще станат героите, които никой не мисли, че може да бъдат.

Принц Фредерик

Принц Фредерик

С първия си роман Хийли ни отвежда на едно пътуване с четирима несъвършени принцове, които се опитват да станат идеални герои, и техните четири невероятни принцеси. Забързано, смешно и свежо въведение в един свят, където всичко, дори и класическите ни вълшебни приказки, не е точно такова, каквото изглежда.

Принц Дънкан

Принц Дънкан

Превод от английски Надя Златкова; Илюстрации Тод Харис

ВЗЕМЕТЕ КНИГАТА РЪКОВОДСТВО НА ГЕРОЯ ЗА СПАСЯВАНЕ НА КРАЛСТВОТО ОТ ТУК

Share this post
  , , , , , , , ,