Страхотни промоции всеки ден

Филмът „Еверест“ – отвъд границите на човешките възможности

Филмът Еверест

Филмът Еверест

Вдъхновен от невероятните събития при опит да бъде достигнат най-високият връх в света, „Еверест“ документира впечатляващото пътешествие на две експедиции, срещнали препятствия отвъд границите на човешките възможности при една от най-свирепите снежни бури, удряла върха. Издръжливостта им е поставена на изпитание от най-суровите природни стихии на планетата и катерачите ще се срещнат с почти невъзможни препятствия, а мечтата на живота им се превръща в задъхана борба за оцеляване.

В приключенския епос главните роли се изпълняват от Джейсън Кларк, Джош Бролин, Джон Хоукс и Джейк Джиленхол. Към тях се присъединяват Кийра Найтли, Мартин Хендерсън, Емили Уотсън, Майкъл Кели и Томас Райт. Режисьор на „Еверест“ е Балтазар Кормакур („Два патлака“, „Контрабанда“) и е продуциран от Тим Бивън и Ерик Фелнър от „Уъркинг Тайтъл Филмс“, Брайън Оливър и Тайлър Томпсън от „Крос Крийк Пикчърс“, а също от Ники Кентиш Барнс и Кормакур.

Продукцията „Еверест“ на „Юнивърсъл Пикчърс“ и „Крос Крийк Пикчърс“ – в сътрудничество с Уолдън Медия – е адаптирана за големия екран от Марк Медоф („Деца, забравени от бога“) и носителя на „Оскар“ Саймън Бофой („Беднякът милионер“).

Филмът е сниман в Непал, в подножието на Еверест, в Италианските Алпи и в студиото „Чинечита“ в Рим и студиото „Пайнуд“ в Обединеното кралство.

Филмът е създаден по действителни събития.

Продукцията е в 3D и IMAX 3D и обещава едно незабравимо изживяване от 18 септември в кината.

ТРЕЙЛЪР НА ЕВЕРЕСТ

Жанр: приключенски епос
Участват: Джейсън Кларк, Джош Бролин, Джон Хоукс, Джейк Джиленхол,
Мартин Хендерсън, Емили Уотсън, Майкъл Кели, Томас Райт, Кийра Найтли
Режисьор: Балтазар Кормакур
Сценаристи: Марк Медоф, Саймън Бофой
Продуценти: Тим Бивън, Ерик Фелнър, Брайън Оливър, Тайлър Томпсън, Ники
Кентиш Барнс, Балтазар Кормакур

Share this post
  , , , , , , , ,