Страхотни промоции всеки ден

Ловецът: Ледената война

Ловецът: Ледената война

Ловецът: Ледената война

Колко точно преплетени са съдбите на Ловецът и кралица Равена? Миналото им започва да се разплита още в първия трейлър на Ловецът: Ледената война, който присъединява към фантастичния им свят Емили Блънт в ролята на Ледената кралица и Джесика Частейн като Войнът. Режисьор на новата част от сагата е Кедрик Никола-Троян, а продуцент отново е Джо Рот, който стои зад филми като Господарка на злото и Алиса в Страната на чудесата.

Много преди Злата кралица Равена (Терон) да срещне Снежанка, сестра й Фрея (Емили Блънт) тежко преживява жестоко предателство и напуска кралството им. Имайки способността да замрази всеки враг, Фрея прекарва десетилетия в своя нов леден дворец в подготовката на мощна армия от смъртоносни ловци. Немислимото за Фрея се случва и двамата най-добри войни и нейни любимци – Ерик (Крис Хемсуърт) и Сара (Джесика Частейн), пренебрегват единственото нейно правило: Завинаги втвърдете сърцата си за любовта.

Научавайки за смъртта на своята сестра, тя изпраща армията си на поход да намери и предаде Огледалото на единствената магьосница, която може да обуздае силата му. Когато става ясно, че Равена може да бъде възкресена от златните дълбини на Огледалото, злите сестри отприщват над магическата земя огромна тъмна сила, невиждана дотогава. Армията им е непобедима… освен ако двамата ловци в изгнание не намерят пътя обратно към себе си.

Ловецът: Ледената война е с премиера на 22 април 2016 г.

Share this post
  , ,