Страхотни промоции всеки ден

Лесни разкрасяващи маски с краставица

Маска за лице с краставица

Маска за лице с краставица

Едно от хубавите разкрасителни качества на краставицата е, че тя е подходяща за всички типове кожа. Тя чудесно подхранва кожата на лицето, възвръща свежестта й, възстановява я и изглажда бръчките, свива порите и обезцветява пигментните петна и луничките.
Предлагаме ви три лесни маски с краставица, които да си направите в домашни условия – бързо, лесно и удобно.

ЛЕСНА МАСКА С КРАСТАВИЦА
Една от най-лесните маски с краставица е да разрежете няколко колелца краставица и с тях да натъркате добре лицето си. След като сокът изсъхне, след около десетина минути – измийте добре кожата с топла вода. Тази разкрасителна процедура освежава отлично лицето особено през лятото.

МАСКА С КРАСТАВИЦА И МЕД
При повехнала кожа едно чудесно решение е да си направите маска от краставица и мед. Настърганата краставица се смесва с малко мед, след което получената каша се нанася върху лицето. След 20 минути кожата се измива с топла вода и се нанася подхранващ крем.

МАСКА С КРАСТАВИЦА + МЕД И ЗЕХТИН
Маска с краставица срещу бръчки се прави, когато се добавят съставките мед и зехтин. Смесете равни количества мед, сок от краставица и зехтин. Нанесете върху лицето като оставите сместа да действа 20 минути. Измийте маската с топла вода, след което нанесете хидратиращ крем.

Share this post
  , , , , , , , ,