Страхотни промоции всеки ден

Как да си направим 3D снежинка от хартия

Как да си направим 3D снежинка от хартия

Как да си направим 3D снежинка от хартия

Коледните и новогодишни празници са едни от най-обичаните и изпълнени с магия моменти. Те събират най-близките ни хора, разпръснати понякога из целия свят, заедно на едно място около красиво подредената трапеза. Много очаквани и заредени с празнична еуфория и енергия, тези дни се превръщат в едни от най-милите ни спомени, обградени с любовта на цялото семейство, които ни топлят през следващата година.
Един от най-любимите моменти на малки и големи е украсяването на елхата и къщата, а когато изработим украсата сами, тогава атмосферата става още по-уютна.

Вижте три интересни идеи за декорация, от които ще разберете:

КАК ДА СИ НАПРАВИМ 3D СНЕЖИНКА ОТ ХАРТИЯ

 

*****

Коледни подаръци! Хиляди идеи за подаръци на едно място! Направи Коледата по-щастлива! Представяме ти възможност да избереш от чудесните предложения виж тук ЗА НЕЯ, виж тук ЗА НЕГО, виж тук ЗА ДЕЦАТА, виж тук ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, виж тук ЗА ДОМА.

 

Всичко за Коледа! Коледна украса! Елхи, играчки, лампички и още… виж ТУК

И нашето книжно предложение за любителите на оригами. Независимо дали сгъвате за развлечение или отмора тази книга дава най-важните основни препоръки както за начинаещия, така и за опитния сгъвач.

Книгата Оригами енциклопедия вземи ТУК

Оригами енциклопедия

Оригами енциклопедия

Share this post
  , , , , , , , , , , , , , , ,