Страхотни промоции всеки ден

Как да привлечем късмета

Как да привлечем късмета

Как да привлечем късмета

Как да привлечем късмета с няколко прости правила и ритуали за късмет.

1. Носете дрехи в червено.
Червеният цвят привлича късмета, богатството и благополучието. Според вярванията се счита, че носенето на дрехи или аксесоари в този цвят, предпазва от беди, болести и зли сили.

2. Намерете си любим талисман.
Носете като бижу на верижка или гривна символи на животни, сред които слон, жаба, дракон, прилеп, риба, за тях се вярва, че носят късмет. Поставете в дома си тяхна фигурка, за да привлечете благополучието. Носете в портмонето или портфейла си Сребърна паричка за късмет. Тя е подходяща и за поставяне в пита и баница, както и на празничната трапеза.

3. Подредете и разчистете дом си от ненужните вещи.
За да поканите късмета във вашия дом и да се освободите от негативната енергия, направете хубаво почистване на жилището, като се отървете от всичко старо, счупено и ненужно, което не използвате от дълго време. Подредете всички разхвърляни неща и въведете ред, за да приканите положителната енергия.

4. Поставете конска подкова над входната врата.
Още от най-дълбока древност на конската подкова се приписват най-различни магически свойства – счита се, че тя привлича късмет, успех и богатство. Дали са верни или не тези твърдения, нищо не ви пречи да опитате и да поставите в дома си една, като я закачите над входната врата.

5. Вътрешната нагласа.
Опитайте се да забравите или поне да не мислите за всички неприятни отминали събития и проблеми в живота ви. Оставете ги там, където им е мястото – в миналото. Гледайте в настоящето и си представяйте хубавите неща, които искате да ви се случат. И не на последно място – действайте смело, за да ги сбъднете, не се оставяйте само на мислите.

6. Вържете си червен конец за късмет, здраве и против уроки.
Много хора вярват в неговата сила. Той е считан за един от най-популярните талисмани за късмет и здраве, а също и против уроки. Вярва се, че носенето на червен конец на китката отблъсква отрицателната енергия. Вържете го на китката на лявата ръка със седем възела, колкото са дните в седмицата. Докато го завързвате мислете за нещо хубаво. Ако помолите друг да ви го сложи, трябва да бъдете сигурни,че този човек е добронамерен към вас.

И не забравяйте тези няколко мъдрости:

Късметът помага на тези, които си помагат сами.
Американска пословица

Късмет е да вярваш, че си късметлия.
Тенеси Уилямс

Размерът на късмета идва от вашето желание да действате.
Барбара Шер

Сребърна паричка за късмет „Късмет“ ВИЖ ТУК

Сребърна паричка за късмет

Сребърна паричка за късмет

Тази сребърна паричка носи послание за здраве и щастие. Върху нея са изобразени подкова и детелина – символи на късмет.

 

Share this post
  , , , , , , , , , ,