Страхотни промоции всеки ден

Как да изберем хлебопекарна?

Как да изберем хлебопекарна

Как да изберем хлебопекарна

Каква хлебопекарна да изберем

Искате да си купите хубав хляб от магазина и за пореден път се оказва, че повечето видове налични по рафтовете са пълни с консерванти и добавки. Разбира се има и изключения, но трябва да преровите и прочетете всички етикети, за да откриете нещо качествено. Писнало ви е да го правите всеки път. Още повече не искате да навредите на здравето си като ядете не хляб, а „дунапрен“. Започвате да си мислите не е ли най-добре да си правите хляба сами. Сега е повече от достъпно и лесно да си направите вкусен и полезен хляб във вашата собствена кухня. Само трябва да си купите една чудесна домашна хлебопекарна и да запретнете ръкави. Как обаче да изберете домашна хлебопекарна? Това не е толкова трудна задача стига да внимавате за някои от основните качества, които трябва да притежава тя. Предлагаме ви списък с някои от най-важните характеристики, за които трябва да внимавате, когато правите своя избор.

Как да изберем хлебопекарна

Как да изберем хлебопекарна

1. Големина на домашната хлебопекарната.

Помислете какво количество хляб искате да правите, както и какво място можете да отделите в пространството на вашата кухня за новата придобивка. От около 500 гр до 1 кг съвместимост на съда варират средните хлебопекарни, а по-големите са с вместимост от 750 гр до 1,5 кг.

2. Колко бъркалки (лопатки) има хлебопекарната?

Обикновено домашните хлебопекарни са с една или две бъркалки. По-добрият избор са тези, които притежават две бъркалки, защото те разбъркват тестото по-хубаво и равномерно.

3. Колко реотана има хлебопекарната?

Също както при бъркалките има хлебопекарни с един или два реотана. Отново за предпочитане е цифрата да бъде две. Обикновено моделите с два реотана изпичат по-добре тестото. Машините с един реотан не го изпичат толкова добре и са по-слаби.

4. Функция – отложен старт.

Хубаво е да имате възможност да разполагате с тази удобна функция, позволяваща ви да настройвате печенето да започне след известно време.

5. Хлебопекарна с прозорче.

Още една екстра, която би ви служила добре. Ще имате възможност във всеки един момент да виждате докъде е стигнало изпичането на хляба.

Домашни хлебопекарни ВИЖ ТУК

Share this post
  , , , , , , ,