Страхотни промоции всеки ден

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

Понякога ни трябва много малко, за да върнем своята изгубена мотивация, друг път е необходимо повече време, но при всяко едно положение никога не е излишна малко външна подкрепа. Специално за вас сме събрали една чудесна подборка от мъдри мисли на известни личности, които са намерили точните думи за такива моменти. Една зареждаща доза мотивация, от която всеки се нуждае понякога.

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

30 мъдри мисли, които ще ви мотивират и вдъхновят

Винаги се чувствам щастлив. Знаеш ли защо? Защото не чакам нищо от никого. Да чакаш винаги боли. Животът е кратък. Затова обичай живота, бъди щастлив и винаги се усмихвай. Живей за себе си и запомни – преди да говориш – слушай, преди да пишеш – мисли, преди да нараниш – чувствай, преди да мразиш – обичай, преди да се предадеш – опитай! Преди да умреш – ЖИВЕЙ!
Шекспир

Никога не е прекалено късно да започнеш от начало. Никога не е прекалено късно да бъдеш щастлив.
Джейн Фонда

Нищо велико не е постигнато без ентусиазъм.
Ралф Уолдо Емерсон

Винаги се чудя защо птиците остават на едно и също място, когато могат да отлетят накъдето си поискат. После задавам същия въпрос и на себе си.
Харун Яхя

Оптимист – някой, който осъзнава, че да направиш стъпка назад, след като си направил една напред не е бедствие – това е ча-ча.
Робърт Браулт

Да бъдеш себе с в свят, който постоянно се опитва да те превърне в някой друг е най-голямото постижение.
Ралф Уолдо Емерсън

Никой не открива нови земи без притеснението, че няма да вижда брега за дълго време.
Андре Гиде

Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля.
Махамата Ганди

Слабият не може да прости. Опрощението е качество на силния!
Махатма Ганди

Само когато загубим всичко, сме свободни да направим каквото и да е.
Чък Паланюк

Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи. Малките хора винаги правят това, а истинските великите хора ви карат да се чувствате така, сякаш вие също можете да станете велики.
Марк Твен

Търпението не се изразява в това да седиш и просто да си чакаш. То е в умението да гледаш бодлите, а да виждаш розата, да гледаш нощта и да виждаш деня. Обичащите са търпеливи и знаят, че луната има нужда от време, за да достигне своята пълна и най-красива фаза.
Шамс Табризи

Замислете се за един ваш ден, от който сте били изключително доволни. Ще видите, че това не е ден, в който не сте свършили нищо и сте се размотавали, а ден, в който сте имали да свършите купища задачи и сте успяли!
Маргарет Тачър

Мразех всяка минута от тренировките, но си казвах: „Не се отказвай. Страдай сега и живей останалата част от живота си като шампион.“
Мохамед Али

Не трябва да сте велик, когато започвате нещо, но ще трябва да започнете, ако искате да станете велик.
Зиг Зиглар

Пропуснал съм над 9,000 изстрела в кариерата си. Загубил съм почти 300 мача. 26 пъти ми се доверяваха да направя финалния и решаващ изстрел и съм пропускал. Провалял съм се много пъти в живота си. И точно заради това успях.
Майкъл Джордан

Препятствията не трябва да ви спират. Ако се сблъскате със стена не ѝ обръщайте гръб. Помислете как да я изкачите, как да я заобиколите и изобщо как да минете през нея.
Майкъл Джордан

След 20 години ще си по-разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил. Така че хвърлай се в неизвестното, рискувай, мечтай, откривай!
Марк Твен

Тайната да излезеш начело е да започнеш.
Марк Твен

Каквото и решение да вземете, винаги ще се намери някой да ви кажа, че грешите. Винаги по пътя ви ще има трудности, които ще ви изкушават да си мислите, че вашите критици са прави. Истината е, че за да си набележиш курс на действие и да го следваш стриктно до край се иска голяма смелост и кураж.
Ралф Уолдо Емерсън

Ако сам не планираш своя собствен житейски път, най-вероятно ще попаднеш в нечий чужд план. И познай какво ще е планирано в него за теб? Не особено много.
Джим Рон

Можеш да оцениш един човек по това как се държи, не когато е в зоната на комфорта, а когато е на щанда с предизвикателствата.
Мартин Лутър Кинг

Пътят към щастието се крие в два прости принципа: Виж какво те интересува и с какво се справяш добре, и отдай на него цялата си душа.
Джон Д. Рокфелер III

Продължавай да вървиш и шансът да се спънеш в нещо, когато най-малко го очакваш се увеличава. Но пък и никога не съм чувал за някой, който се е спънал, докато е бил в седнало положение.
Чарлс Ф. Кетъринг

Мотивацията почти винаги е по-важна от простия талант.
Норман Августин

Енергията и постоянството побеждават всичко.
Бенджамин Франклин

Изчисти си разума от „не мога“.
Самюъл Джонсън

Аз не търся, аз намирам.
Пабло Пикасо

Хубавото на кратките мисли е, че карат сериозния читател сам да мисли.
Л. Н. Толстой

Всеки ден трябва да изслушаш поне една хубава песен, да погледаш хубава картина и ако е възможно, да прочетеш поне едно мъдро изречение.
Гьоте

Share this post
  , , , , , ,