Страхотни промоции всеки ден

101 романтични места в България

101 романтични места в България

101 романтични места в България

Отвъд лавандуловите поля – 101 идеи за пътешестващи романтици

Третата книга на Иван Михалев и Елина Цанкова 101 романтични места в България вече е факт. Най-известният пътешестващ тандем у нас, при това и щастливо семейство, ще ви покаже, че разстоянията (особено изминати заедно) всъщност сближават.
Фокусът в поредната селекция отбивки е любовта. Тук-там из страниците на луксозното издание с твърди корици ще видите малки романтични знаци – сърца, сътворени от природата или човека, чаши с вино, целуващи се двойки… „101 романтични места в България“ впечатлява не само с отличните фотографии, но и с цялостната си концепция да предложи преживявания, а не просто маршрути.

101 романтични места в България

101 романтични места в България

Дуото автори разделя новата книга на няколко секции – На село, В града, Сред природата, Край морето, Дворци и Вино и СПА. Идеите им затвърждават убеждението, че романтика има навсякъде, независимо с какъв бюджет разполагаме и в коя точка на страната се намираме. Спиращи дъха пасторални гледки, бутикови хотелчета, за които не четем в лъскави туристически брошури, а се носят само слухове, легендарни паркове, кейове и пейки, „брандирани“ с гръмкото ВНЛ! Тези и още безброй предложения ще откриете в книгата, за да планирате едно незабравимо пътуване с любим човек.

101 романтични места в България

101 романтични места в България

„101 романтични места в България“ насочва прожектора към любовта и прилежащите ѝ блага – вино, ваканция, красота и споделеност. Независимо дали читателят е опитен пътешественик или някой, който има нужда от съветник, книгата ще го накара да се усмихва замечтано и трескаво да планира следващото преживяване на път. За да се увери, че романтиката не е някъде, а е винаги някой.

Иван Михалев и Елина Цанкова добиват популярност с блога си за пътешествия Отбивки. През 2015 г. претворяват блога в книгата 101 отбивки – абсолютен бестселър в родните книжарници. През 2016 г. излиза и втората част на суперуспешния им проект – Нови 101 отбивки, която не излиза от топ 10 по продажби вече близо година. Книгата 101 романтични места в България ВИЖ ТУК

Save

Share this post
  , ,