Страхотни промоции всеки ден

Био Майтаке гъби на прах

Майтаке гъби на прах

Майтаке гъби на прах

Био майтаке на прах е гъба, която играе ролята на мощен имуностимулатор. Използва се като лечебна гъба в източната медицина в борбата с раковите клетки.
Майтаке (Grifola frondosa) е гъба, която произхожда от северните части на Япония. Отличава се с големите си размери и тегло (до 25 кг). Расте в основата на дъбовите дървета. В продължение на хилядолетия тази рядко срещана и вкусна гъба е била част само от източната медицина.

Майтаке гъби на прах

Сред няколкото вида лечебни гъби, използвани в източната медицина, за майтаке се твърди, че притежава най-мощните целебни качества и е един от най-добрите имуностимулатори, познати на човека. Съвременни научни изследвания откриват много силни съединения, които в значителна степен спират растежа на тумори и намаляват негативните странични ефекти на химиотерапията.

Начин на употреба:

1-2 ч.л. дневно. Може да се консумира с храна, вода, сок, смути или да се използва за приготвяне на чай. Консултирайте се с лекар, преди да приемате майтаке, ако сте бременна, кърмите или сте в процес на лечение и приемате лекарства.

Био Майтаке гъби на прах Spirala, 60 гр. ВИЖ ТУК

Share this post
  , , , , , ,