Цветни лещи – страхотна идея за промяна на имиджа

Цветни лещи - страхотна идея за промяна на имиджа

Цветни лещи - страхотна идея за промяна на имиджа

Цветни лещи – страхотна идея за промяна на имиджа Всяка жена иска да впечатлява със своята уникална визия. За радост на дамите в наши дни това е напълно постижимо. Винаги сте си мечтали да имате сини очи, но сте с кафяви. Винаги сте искали да имате красиви очи като на кошута, но сте със зелени.

Чети още »

Как артистичната Алисън се трансформира в ексцентричния пират Джак Спароу

Грим трансформация като Джак Спароу

Грим трансформация като Джак Спароу

Представяме ви една чудесна и достоверна трансформация на артистичната Алисън, която се превъплъщава с истинска лекота в ексцентричния пират капитан Джак Спароу (Джони Деп).

Чети още »

Невероятните грим трансформации на Канди Джонсън

Грим трансформации

Невероятни грим трансформации

Чаровната гримьорка Канди Джонсън има защо да е известна сред модните почитатели, след като може да отрицателно време да се превърне дори в жива кукла Барби. Сред нейните най-интересни грим трансформации са преобразяването й в Анджелина Джоли, Едуард Ножиците, Гуен Стефани и много други изключителни визуални промени.

Чети още »

Елегантен грим

Елегантен грим

Елегантен грим

Австралийката Клое Морел, една от най-харесваните модни блогърки, показва в този видео урок как в рамките на 10 минути можете да си направите грим, едновременно подходящ както за спокойна дневна разходка, така и за лудо вечерно парти. Елегантен и красив, този грим ще ви накара да засияете и да си изкарате чудесно където и да

Чети още »

Грим за рожден ден – драматичен грим в златно

Грим в златно

Грим в златно

Всяка жена иска да приковава погледите и да предизвиква вниманието на околните, особено когато е поканена на парти или пък на рожден ден, а когато поводът е личен, тогава усилията да изглежда добре са още по-усърдни, понеже тя ще бъде център на вниманието. В този видео урок можете да видите как да си направите красив

Чети още »